top of page
Eurytmi

Eurytmi betyder skøn eller harmonisk rytme. Det er som oftest blide bevægelser der skaber harmoni, ro og centrering i dig. Bevægelserne styrker dit immunforsvar idet de direkte påvirker livskræfterne, den æteriske krop. At gøre eurytmi giver samtidig overskud og vitalitet.

Bevægelserne kan udføres alene som en MEDITATION I BEVÆGELSE. De kræver ikke at du er i god fysisk form men du kommer i en tilstand af at være i flow.

Du får en øvelse, et lille program som du kan have glæde af fremover. Det er tilrettelagt til dig og dine behov. Måske har du brug for centrering, måske er det vitaliteten der skal styrkes.

Jeg tilbyder eurytmi i forbindelse med TEAMBUILDING I DIN VIRKSOMHED. Øvelsernes sammensætning skaber altid en god, let og humoristisk stemning.

Eurytmi kan også bruges i ANDRE GRUPPE SAMMENHÆNGE. Det er et direkte og effektivt redskab til at optimere samarbejde i virksomheder eller andre sammenhænge hvor man ønsker en bedre kollegial stemning. Meget hurtigt viser der sig non verbale mønstre og løsninger i en virksomhedsstruktur som ellers er fastlåst. 

Det skaber en styrket forbindelse og dermed forståelse mellem medarbejdere og ledelse idet  man mødes i det levende felt mennesker imellem. Menneske mødet og aktiviteten er i centrum. Der er fokus på bevægelsen mellem centrum og periferi -  mellem jeg, du og vi. Overblikket bliver tydeligere og dermed overskuddet og rummeligheden.

DSC_0220 (2).JPG
bottom of page